طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی خوشمزه و سرشار از پروتئین در منزل

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 11
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 11
بازدید ماه : 11
بازدید سال : 11
بازدید کلی : 11

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : شنبه 19 آبان 1397
نظرات

طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی خوشمزه و سرشار از پروتئین در منزل

در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی را آموزش می دهیم.

طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ، قارچ شکم پر کبابی ، قارچ شکم پر ، طرز تهیه قارچ شکم پر ، دلمه قارچ

قارچ شکم پر کبابی تقریبا شبیه دلمه قارچ می باشد ولی در دلمه قارچ کمی مواد بیشتری استفاده شده است.

مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر کبابی

قارچ :♥: 10 عدد

سوسیس یا ژامبون :♥: 250 گرم

 سیر :♥: 2 حبه

 کره :♥: 120 گرم

پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده :♥: به میزان لازم

  خرده نان :♥: 1 لیوان

جعفری خرد شده :♥: 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و زردجوبه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی

به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی به این صورت است که ابتدا باید

پایه های قارچ ها را جدا کنید و آن ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

سوسیس یا ژامبون را هم نگینی خرد یا رنده کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

کره را در تابه ای روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.

 سپس خرده های نان ، سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، سیر رنده شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید.

مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.

به قارچ ها کمی روغن، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید.

سینی فر را چرب کنید و قارچ ها را ته سینی بچینید به طوری که قسمت گود قارچ ها رو به بالا باشند.

سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید بریزید و باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید.

سینی را داخل فر با حرارت 220 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی قارچ ها آب و طلایی شوند.

به جای سوسیس و ژامبون از گوشت چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ، قارچ شکم پر کبابی ، قارچ شکم پر ، طرز تهیه قارچ شکم پر ، دلمه قارچ

طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی بسیار خوشمزه و مقوی سرشار از پروتئین



تعداد بازدید از این مطلب: 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



cache0111last1551342211